Leikkimielistä toimintaa kylän nuorten suunnittelemana Tennilässä 8.6.

07/06/2024

Kirjoittanut: Sanavarma

Päijänne-Leader

Tulevana lauantaina 8.6. Tennilässä järjestetään värikuulasotatapahtuma klo 15, joka on avoin kaikille. Osallistuminen on ilmaista, ja pelit ovat leikkimielisiä. Varusteet saa lainaan paikan päältä, ja opastus annetaan kaikille osallistujille. Pelien jälkeen on mahdollisuus nauttia syötävää ja virvokkeita. Pelaaminen vaatii ilmoittautumisen etukäteen, ja ilmoittautumistiedot löytyvät Tennilän kylä -Facebookista.

Ennen värikuulasotaa Tennilässä järjestetään myös Nerf-sota klo 11 alkaen, joka on avoin kaiken ikäisille. Voit ottaa oman Nerf-pyssysi mukaan tai pelata lainavarusteilla. Buffetti on avoinna myös Nerf-pelien aikana. Tapahtumapaikkana toimii Santaveräjä, joka sijaitsee osoitteessa Tenniläntie 801, Hollola. Tervetuloa mukaan hauskaan ja leikkimieliseen päivään.

Tapahtuma on osa Erasmus+ Meidän kylä -nuorten osallistumishanketta, jota kylän nuoret ovat suunnitelleet ja toteuttaneet. Kylänuoret itse uskoo oppivansa tästä yhteistyötaitoja ja tapahtuman järjestämisen taitoja. ”On hienoa, että nuorille annetaan tälläisia positiivisia näkymisen ja tekemisen paikkoja, pohtii Kylä- ja nuorisoaktivaattori Tiina Västilä.

Palaa ajankohtaisiin

Aiemmat

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Young LEADER Forum kerää kansainväliset nuoret Vierumäelle 11.-13.6.2024

10/06/2024

EU-rahoitus on parantanut Päijät-Hämeen veto- ja pitovoimaa

08/05/2024

Päijänne-Leader ry:n kevätkokous 18.4.2024

09/04/2024

Aurinkoenergisempiä mökkilomia yritystuella

21/03/2024

Frisbeegolfia sydämellä ja Leader-rahoituksella

26/01/2024